Я щойно зареєструвався. Як активувати обліковий запис?

Коли ви створюєте обліковий запис, ми автоматично відправляємо посилання для активації на вказану вами адресу електронної пошти.

Якщо ви не отримали листа, будь ласка, виконайте наступні кроки:

  1. Зачекайте 20 хвилин - Одержання листа може зайняти деякий час. Будь ласка, почекайте 20 хвилин.
  2. Перевірте папку зі спамом - Іноді навіть важливі листи потрапляють до спаму. Будь ласка, перевірте цю папку. Темою листа буде "Chess.com - Активація облікового запису".
  3. Додайте адресу "alert@chess.com" до переліка Контактів або Дозволених відправників - саме з адреси "alert@chess.com" вам приходять листи від Chess.com. Додайте цю адресу пошти до переліку перевірених адрес або до контактів, аби переконатися, що отримуєте пошту з Chess.com.
  4. Двічі перевірте зазначену адресу - Зверніть увагу на адресу пошти на сторінці реєстрації, щоб переконатися, що вона позначена вірно. Якщо вами була припущена помилка, натисніть на посилання на даній сторінці, аби змінити адресу пошти, що пов'язана із вашим обліковим записом. Якщо це не працює, ви можете зареєструватися знову.
Якщо ви вже випробували все запропоноване, але поки ще не отримали посилання для активації, зверніться до служби підтримки, вказавши своє ім'я користувача. Ми відправимо вам посилання для активації поштою.