Як подарувати підписку другові?

Щоб подарувати підписку другові, перейдіть за посиланням!

Це приведе вас до нашої сторінки подарунків! 

Перший крок – це обрати членство, яке ви хочете подарувати:

Які преміум-плани я можу подарувати?

Ви можете подарувати будь-який з наших тарифних планів, Gold, Platinum або Diamond, тривалістю від 1 місяця до 1 року.
Зробивши свій вибір, прямуйте до наступних кроків, де слід обрати, кому саме призначений подарунок та узгодити деталі щодо сплати:

Введіть у рядку пошуку ім'я облікового запису користувача, якому ви бажаєте подарувати підписку.
Додайте повідомлення одержувачу, аби він знав, чому саме отримує такий подарунок!

Покупка поновиться?

Ні! Подарункові покупки є разовими, і не поновлюються.

Чи можу я сплатити за подарунок, який буде доставлений у майбутньому?

Так! Ви можете замовити таку подарункову передплату, що буде подарована у будь-який день протягом 90 днів після покупки. У відповідному вікні лише оберіть дату, на яку ви хочете, щоб подарунок було отримано.

Чи можу я зробити подарунок людині, яка ще не має акаунта на Chess.com?

Так! Лише введіть адресу електронної пошти одержувача подарунку. Зверніть увагу: щоб активувати подарунок, такий одержувач повинен буде створити акаунт на Chess.com, використовуючи ту саму електронну адресу, на яку було надіслано подарунок.

Як одержувач дізнається, що отримав подарунок?

Людина, якій ви купуєте подарунок, отримає лист від Chess.com. Цей лист буде надіслано у день доставки, який ви обрали при оформленні покупки.

Чому ціна, у деяких випадках, виглядає інакше?

Якщо ціна не виглядає так само, як та, яку ви заплатили за власну підписку, це, ймовірно, означає, що ви перебуваєте за межами Сполучених Штатів.
Ціни на подарунки базуються на цінах у США, незалежно від того, звідки ви купуєте подарунок.

Що робити, якщо мій друг вже має преміум?

Коли ви купуєте подарункове членство, поточне членство буде призупинено, й ваша подарункова передплата почнеться одразу. Наприклад, якщо ваш друг має 1-річну Золоту підписку, і ви купуєте йому 1-місячний подарунок Діамант, його Золотий рік призупиниться, та почнеться 1 місяць Діаманту. Після того як 1 місяць Діаманта закінчиться, його Золотий рік буде відновлено у дії.

Чому написано, що мій друг не може приймати подарунки?

Якщо ваш друг вже має підписку, яку він придбав у магазинах додатків Apple, Google або через PayPal, ми, на жаль, не можемо призупинити або змінити такі підписки. Вам доведеться дочекатися закінчення поточної передплати вашого друга, а вже потім ви зможете зробити йому подарунок.

Це також стосується безкоштовних пробних версій. Якщо одержувач перебуває на безкоштовній пробній версії, він не матиме права на подарунок.

Якщо у вас виникли будь-які інші запитання або проблеми, будь ласка, ознайомтеся із нашою повною Політикою обслуговування подарункового членства.