Як повідомити про помилку або внести пропозицію?

Якщо ви помітили якусь проблему або непрацюючу можливість у нас на сайті, або навіть друкарську помилку, відправте нам повідомлення про помилки або пропозицію!

Щоб повідомити про помилку або внести пропозицію, будь ласка, НЕ листуйте електронною поштою до служби підтримки, найкращий та найшвидший спосіб - це скористатися інструментами Повідомити про помилку або Внести пропозицію! Ці інструменти гарантують, що відповідна команда побачить вашу помилку або пропозицію у найкоротшій термін! 
Якщо ви повідомляєте про помилку в мобільному додатку: Ви можете слідувати наведеним нижче інструкціям, щоб відправити свій звіт через веб-форму. Опишіть вашу мобільну проблему в текстовому полі. Не забудьте вказати номер версії вашої ОС і додатку! 
Щоб повідомити про помилку або внести пропозицію, наведіть курсор на іконку "допомога" в лівому нижньому кутку будь-якої сторінки Chess.com:

Коли ви натиснете на кнопку "повідомити про помилку" або "внести пропозицію", на екрані спочатку з'явиться нове текстове вікно:

Тут ви можете повідомити, який саме баг Ви зустріли, або яку пропозицію бажаєте запропонувати, та натиснути кнопку "відправити". Дуже просто!
ПРИМІТКА: Ви також можете повідомити про вади в мобільних додатках за допомогою цього звіту! Будь ласка, не забудьте вказати вашу ОС і номер версії програми в текстовому полі, а також чітко описати баг. 
Якщо ви хочете бути більш детальним, на екрані з'являться опції, за допомогою яких ви можете виділити певні області або залишити додаткові примітки:

Затисніть праву кнопку миші, щоб виділити рамкою область екрану, де знаходиться баг, або з якою пов'язано вашу пропозицію. Введіть у текстовому полі поруч з виділеною областю опис проблеми або пропозиції. Якщо ви обвели не ту область, натисніть на значок з кошиком, щоб видалити виділення рамкою:

Натисніть та тягніть мишу, щоб виділити області на дісплеї. За замовчуванням малюється прямокутник, але ви можете вибрати потрібний інструмент з меню ліворуч. 

Намалюйте прямокутники, залиште текстовий коментар, додайте малюнок у довільній формі або покажіть стрілками. Ви також можете використовувати піктограму ока, щоб затемнити або приховати певні частини екрану.

Якщо помилка або пропозиція вимагає від вас кількох кроків, ви також можете скористатися функцією запису екрану!

Це відкриє інструмент запису екрану:

Натисніть на червону кнопку REC, щоб почати запис. У вашому браузері відкриється вікно, де ви можете вибрати екран для запису, а потім натиснути кнопку "Поділитися":

Щойно ви дозволите, почнеться запис. Виконуйте дії на екрані, які ви хочете записати. Коли ви будете готові, натисніть кнопку зупинки, щоб зупинити запис.

Ваш запис буде автоматично прикріплено:

Додайте свою електронну адресу на випадок, якщо команді розробників знадобиться зв'язатися з вами для отримання додаткової інформації. На більшість повідомлень про помилки та пропозиції ми не відповідаємо. Однак, якщо потрібна додаткова інформація, команда може зв'язатися з вами.

Коли ви залишите на знімку екрана все потрібні зауваження, вкажіть свою адресу пошти у верхньому полі меню, переконайтеся, що описали проблему у нижньому полі та натисніть на кнопку Send, щоб надіслати знімок екрану розробникам.

Це надішле сторінку разом із усіма вашими примітками та основними моментами безпосередньо розробникам Chess.com для ознайомлення!