Що є Шахове телебачення Chess.com?

Chess.com співпрацює з багатьма стримерами та шахістами зі званнями, щоб ви у будь-який час доби могли дивитися трансляції стримерів!

Для цього потрібно вибрати розділ " Шахи сьогодні" у головному меню.

СhessTV

Натисніть на ChessTV, щоб побачити, що зараз йде у прямому ефірі Chess.com. Ви побачите стрім та зможете спілкуватися із іншими глядачами!

ChessTV функціонує у межах сайту chess.com, тож ви можете спілкуватися з вашим акаунтом на chess.com без необхідності входити на інші сайти.

Гортайте донизу, щоб переглянути розклад найближчих трансляцій на ChessTV!

Стрімери

У цьому переліку можна побачити стримерів, що мають ефір прямо зараз. Натисніть на прізвисько стримера, щоб перейти на його сторінку в Twitch, де ви зможете подивитися його стрім.
На відміну від ChessTV, вам потрібно створити обліковий запис Twitch, щоб підписатися на повідомлення від стримера та спілкуватися в його чаті.

Події

Тут ви побачите перелік усіх поточних шахових подій, таких як турніри та ліги. Натисніть на подію, щоб перейти до відповідної веб-сторінки або трансляції, або ж ви потрапите до сторінки Chess.com для цієї події, де зможете переглянути завершені або поточні партії.

Зараз грають

Тут ви можете побачити короткий список гравців з найвищим рейтингом, які зараз грають на Chess.com у прямому ефірі! Натисніть на будь-якого з них, щоб спостерігати!